Cuma, Ocak 04, 2008

parayla seks

Bugün idrar yolundan akıntı yakınması ile başvuran bir iş adamına yabancı biriyle korunmadan cinsel ilişkiye girip girmediğin sordum.
“Giriyorum, yılbaşı gecesi de girdim ondan oldu herhalde” dedi.
Neden prezervatif kullanmadığını sordum.
“Kusura bakmayın Doktor Bey, üç kuruşluk zevkimiz var , onu da lastiğe sürtmek istemiyoruz. Bir de ben Karadeniz’liyim, bize bir şey olmaz diye düşünüyoruz herhalde” dedi. İlişkiye para karşılığı mı girdiğini sordum.
Genelde eski Doğu Bloku’ndan gelen hanımlarla para karşılığında birlikte oluyormuş.
“Birlikte olacağınız kişiyi nasıl buluyorsunuz?” dedim
Hem bazı hanımların, hem onları çalıştıran yine yabancı kişilerin telefonlarını arayıp bulunduğu adrese istiyormuş. Genelde 2 saaatlik birliktelik için 150 lira ve kendi evine çağırdıysa 20 lira kadar da yol parası veriyormuş, ayrıca bahşiş verilmiyormuş.
“Ben fazla pazarlık yapmam, bu zevk işi, normal bir alışveriş değil. Pazarlık yapsam belki biraz daha düşer. Pahalı gibi gözükse de barlarda para harcamaktan daha ucuz. Ayrıca bazı evli arkadaşlar Rusya’dan getirttikleri hanımlara ev açıyorlar, kira, elektrik, su derken masraf daha fazla oluyor, akıllı işi değil bence” dedi ve ekledi "En bozulduğum da iki arkadaştık. Arkadaşım da bu bana hastalık bulaştıran kadınla birlikte olmak istedi, ben arıza çıkardım, illa da benimle birlikte olacak yoksa bırakıp gidiyorum dedim. Şimdi sordum onda bir şikayet yokmuş"
Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için en emin yolun mümkün olduğunca tek eşli yaşamak ve bu mümkün olamıyorsa mutlaka prezervatif kullanmak olduğunu anlattım. Hepatit ve AIDS gibi bulaşıcı hastalıklar açısından kan tahlillerini istedim ve Tiamfenikol 750 mg 2x1 yazdım.

Resimler
Toulouse-Lautrec' ten

8 yorum:

Adsız dedi ki...

resimler tek kelime ile muhteşem !

anahtar dedi ki...

Hastanın ilk cevabı her ne kadar trajik bi cevap olsa da aslında trajikomik. Zaten böyle bi cevabı da bi Karadenizliden başkası veremezdi heralde. Aynı konu hakkında başka bi Karadenizlinin yorumu ise şöyleydi;
"Ben gaz maskesiyle gül koklamam." :)

iyi geceler.

Adsız dedi ki...

En azından dürüst davranıp anlatmış :)

Detharmonic dedi ki...

Atın ölümü arpadan olsun mantığıyla ilerleyen bizim insanlarımızı başına vahim durumlar gelme olasılığı her gün artıyor. Maşallah!

Adsız dedi ki...

Ben mühendisim tıpla çok ilgim yok ama bildiğim kadarıyla AIDS bu kadar kısa sürede belli olmuyor. Yani bulaştıktan sonra bayağı zaman (5-6 ay) geçtikten sonra yapılan tahlillerde çıkıyor diye biliyorum.

ssbb dedi ki...

Doğru biliyorsunuz

kişisel depresyon anları dedi ki...

sadece bu yorumları karedenizlilerden beklemek gerekmiyor biz türk olarak çelik gibiyiz bize birşey olmaz :)

bloğunuzu yeni keşfettim, çok ilginç şeyler var, uygun görürseniz kendi bloğumda da bazı alıntılarınızı yayınlamak isterim...

sevgiler..

Adsız dedi ki...

paylaşımın için tşk.