

"Kahvaltıda mı yiyorsunuz?" dedim
"Evet, hele soğanlı biberli çok güzel olur. Soğanı zeytinyağında kavururuz. Sonra pişmiş yoğurtla pul biberi ekleyip, hızlı hızlı çeviririz. Ekmek banıp yemesi çok tatlı olur!" dedi

Sözün burasında ikimizin de ağzının suyu aktığından bir sessizlik oldu.
Elimdeki kağıtlara bakıp;
"Evet bu sonuçlara göre kan yağlarınız yüksek . Perhiz yapıyor musunuz?" diye sordum
10 yorum:
İlk kez duydum,değişik bir tat,yeni tatlara her zaman hoş görülüyümdür.Paylaşıma teşekkürlerrr..Sevgilerrrr....
Aşçılık okudum ama ilk kez duyuyorum, bilmem gerekirdi halbuki. Ama benim de ağzımın suyu akmadı değil =)
He he he!!!! Konusmasi bile perhize zarar!!!!!
Nefis! Bir kerecik tatmistim. Bir kerecik. :o/
www.elifsavas.com/blog
:)
Bu kadar tariften sonra son soru olmamış:))Bırakınız yesinler bırakınız içsinler. Bu doktorların ne alıp veremedikleri var şu leziz yemeklerle:))
of janım çekti... güzelmiş... kızartma biber... pul biber yoğurt... anam anam... :D
Ben de ilk kez duydum lezzetli görünüyor resimlerden :)
hataylı biri olarak. tadı gerçekten güzeldir. kahvaltılık olarak lxyenebileceği gibi. bildiğiniz yoğurt çorbası olarak ta yapabilirsiniz. üstelik karıştırmaya bile gerek yoktur. kesilmez. ALP
Biz inek sütünden süzme yoğurt yaparız.Kaymak gibi olur kahvaltılarda yeriz.Bunu bende hiç duymamıştım.
burda benim bile agzımın suyu akmış durumda hocam son durum baglayıcı olmuş :)
Yorum Gönder