Salı, Şubat 13, 2007




Bugün iki gün önce düdüklü tencere patlaması sonucu yanan bir hanım başvurdu. Misafirliğe gittiği evdeki eski tencerenin kapağı üstten takılan cinstenmiş, oysa ki her zaman kullandığı düdüklü tencerenin kapağı içerden dışarı doğru takılıyormuş. Evinde her zaman yaptığı gibi düdüğü açıp suyun altına tutmuş, daha sonra açmak için biraz zorlamış.
Tencerenin kapağı büyük bir patlama ile ta koridora uçmuş, içindeki fasulyeler ve sıcak su ise yüzünü yakarak mutfağa dağılmış, tencerenin içinde hiçbir şey kalmamış.
Yüzündeki yanıklar için Ksilidin pom. ve Silverdin krem ağrısı için de Napradol forte tb 2x1 yazdım.





4 yorum:

Adsız dedi ki...

Düdüklü tencere deyip geçmeyin, biz kadınların kurtarıcısı olur bazen. Ama bir o kadar da tehlikelidir. Amcakızımın yüzüne patlamıştı geçen senelerde. Aceleci olmamak gerek, mümkünse düdük ininceye kadar beklemeli. Ben de çoğu kez soğuk suyun altına tutuyorum, ama tehlikeli tabii. Yapmıcam bi daha.
Teşekkürler Bora bey..
egeden

Adsız dedi ki...

Merhaba sitenize Mutfakta Zen sayfasından ulaştım .İki saattir yerimden kalkmadan ve başka bir sayfaya geçiş yapmadan İzmir -Bingöl deki deneyimlerinizi ilgiyle okudum . Size gülünç gelecek belki ama ilk kez bir doktorun hastalarını gerçekten umursadığını keşfettim . Hastalarla olan ilişkinizin iletim düzeyinde değil iletişim düzeyinde olması beni semiotic açısından çok ilgilendirdi. İyi günler diliyorum
Zeynep -İzmir

Adsız dedi ki...

ilettiginiz hersey gibi muzik zevkiniz de cok guzel, tebrikler!!!
viktor jara'yi andiriyor, bilir misiniz?

B5 dedi ki...

Castro da TIP okumamis miydi :)